Guide til materialer

Vi har udformet denne guide, så du kan blive klædt bedre på til at træffe en beslutning om dit næste køb af møbler.

Polyester 

 
Polyester stof materiale
Alle vores polstrede møbler er primært betrukket med tekstil i polyestermateriale. Vores polyester er nemt at gøre rent og er blevet testet til en høj martindale, hvilket gør det meget slidstærkt.

Velour 

Velour stof materiale møbler
Den glatte velour beklæder flere af vores puffer og Julie hvilestole. Dens let skinnende look giver møblet et eksklusivt udtryk, mens velouren også er en blød og behagelig føle-oplevelse.

Bouclé

 
Boucle stof materiale møbler
Bouclé betyder på fransk løkke eller sløjfe. Det giver materialet en nopret overflade med en masse små knuder, som skaber et mere rustik udtryk end den glatte velour. På trods af knuderne er bouclén blød, og den beklæder et udvalg af vores puffer.

Imiteret, vegansk fårepels

Imiteret, vegansk fåreskind stof materiale møbler
Det imiterede, veganske fårepels giver de blødeste overflader på et udvalg af vores læne- og gyngestole. Det noprede materiale er lavet i polyester, og kan nemt rengøres med en støvsuger, mens det beholder både et blødt look og en blød følelse. Se vores siddemøbler i imiteret, vegansk fåreskind (sheep) her.

 Uldfilt

Uldfilt stof materiale møbler

Vores Felt-kollektion er beklædt med italiensk uldfilt, som har den særlige egenskab at være lydisolerende. Uldfilten har et meleret og ensartet udtryk både i den lyse- og mørkegrå variant.

Se hele vores Felt-kollektion her.

Ask

 
Ask træmateriale møbler

Dette lyse træ har et naturligt look med tydelige brune årer, som giver et spændende spil i træet. Årerne kan både være smalle og tykke, og det afhænger af de givne træ, som møblet er lavet ud af.

Vi bruger askefinér på vores Kodiak- og Danica-kollektioner.

Naturlig Eg

 
Natur eg stof materiale møbler
Den lyse, naturlige eg har et afdæmpet og elegant look, som udstråler robusthed og klassisk nordisk design. Med lette, lysebrune årer er eg mere afdæmpet end ask og mere ensartet i udtrykket. Se alle vores møbler i lys natur eg her.

Sort Eg

Sort eg stof materiale møbler
Den sortlakerede eg, som flere af vores møbler er beklædt med, giver hvert et møbel et ensartet udtryk. Et sort møbel kan tilføje kontrast, kant og dybde til lyse rum, og Njordecs sorte møbler har alle også enkelte detaljer, som får dem til at skille sig ud.

Røget Eg

 
Røget mørk eg stof materiale møbler

Enkelte af vores møbler er lavet med finér af røget eg. Det brune træ med mørkebrune årer er ligesom de sorte møbler en smuk kontrast i lyse rum, og kan virke mere fremtrædende end lyse træmøbler. Se alle vores møbler i røget eg her.

Se alle egetræ skænke her.

Valnød

Valnød træmateriale møbler
Det mørkebrune træ, som bl.a. beklæder Sense-kollektionen, giver møblerne et varmt udtryk. Træet har mange tydelige naturtegn, som giver hvert enkelt møbel et unikt udtryk. Se alle vores møbler i valnød her.

Metal

Metal materiale møbler
De fleste af vores møbler har understel lavet i metal, som enten er sortlakeret eller i messing-look. Metallet er holdbart, og rengøres nemt med en hårdt opvredet klud.

MDF

MDF er en kategori indenfor træfiberplader. Det vil sige hos MDF-møbler, der udgør MDF selve indholdet/kernen af træmøblerne. Der kommer ofte et lag træfinér ovenpå MDF, og derfor er MDF ofte ikke synligt, medmindre der kommer hul i træfinéren. MDF er savsmuld, der er kværnet meget fin og efterfølgende limet til en fast struktur. (Se billedet)

 

Hvad er martindale?

Alle vores polstrede møbler har martindale på mindst 15.000 "rubs". Martindale er en enhed som beskriver slidstyrken på et stof. For at kunne klare almindeligt slid anbefales det, at almindelige hverdagsmøbler har martindale på mindst 15.000.

Hvordan skal det hele rengøres?

Man kommer meget langt med almindeligt vand til rengøring af vores møbler. Hop over på denne side for at læse om rengøring og vedligeholdelse.