Materialer i høj kvalitet

 • Lys eg - lys egetræ - beige eg

  Lys / natur / beige eg

  Den lyse naturlige eg har et afdæmpet og elegant look, som udstråler robusthed og klassisk nordisk design. Med lette, lysebrune årer er eg mere afdæmpet end ask og mere ensartet i udtrykket. Se alle vores møbler i lys natur eg her.

 • Matsort eg - sort eg - sort egetræ - sort egefinér

  Sort eg

  Den sortlakerede eg, som flere af vores møbler er beklædt med, giver hvert et møbel et ensartet udtryk. Et sort møbel kan tilføje kontrast, kant og dybde til lyse rum, og Njordecs sorte møbler har alle også enkelte detaljer, som får dem til at skille sig ud.

 • Røget eg - Røget egetræ - Røget egefinér

  Røget eg

  Enkelte af vores møbler er lavet med finér af røget eg. Det brune træ med mørkebrune årer er ligesom de sorte møbler en smuk kontrast i lyse rum, og kan virke mere fremtrædende end lyse træmøbler. Se alle vores møbler i røget eg her.

  Se alle egetræ skænke her.

 • Valnød - valnødfinér - valnøddetræ møbel

  Valnød

  Det mørkebrune træ, som bl.a. beklæder Sense-kollektionen, giver møblerne et varmt udtryk. Træet har mange tydelige naturtegn, som giver hvert enkelt møbel et unikt udtryk. Se alle vores møbler i valnød her.

 • Ask - Asketræ møbel - Asketræfinér

  Ask

  Dette lyse træ har et naturligt look med tydelige brune årer, som giver et spændende spil i træet. Årerne kan både være smalle og tykke, og det afhænger af de givne træ, som møblet er lavet ud af.

  Vi bruger askefinér på vores Kodiak- og Danica-kollektioner.

 • MDF

  MDF er savsmuld, der er kværnet meget fin og efterfølgende limet til en fast struktur. MDF er en kategori indenfor træfiberplader. Det vil sige hos MDF-møbler, der udgør MDF selve indholdet/kernen af træmøblerne. Der kommer ofte et lag træfinér ovenpå MDF, og derfor er MDF ofte ikke synligt. MDF udgør således oftest kun det indre af møblet.

 • Uldfilt

  Vores Felt-kollektion er beklædt med italiensk uldfilt, som har den særlige egenskab at være lydisolerende. Uldfilten har et meleret og ensartet udtryk både i den lyse- og mørkegrå variant.

  Se hele vores Felt-kollektion her.

 • Metal

  De fleste af vores møbler har understel lavet i metal, som enten er sortlakeret eller i messing-look. Metallet er holdbart, og rengøres nemt med en hårdt opvredet klud.

Tekstiler

Alle vores polstrede møbler er primært betrukket med tekstiler i polyestermateriale. Vores polyester er nemt at gøre rent og er blevet testet til en høj martindale, hvilket gør det meget slidstærkt. Fra og med 2022 er alle vores stoffer øko Tex-100 certificeret og består af 100% genanvendt polyester.

 • Boucle

  Bouclé betyder på fransk løkke eller sløjfe. Det giver materialet en nopret overflade med en masse små knuder, som skaber et mere rustik udtryk end den glatte velour. På trods af knuderne er bouclén blød, og den beklæder et udvalg af vores puffer.

 • Velour

  Den glatte velour beklæder flere af vores puffer og Julie hvilestole. Dens let skinnende look giver møblet et eksklusivt udtryk, mens velouren også er en blød og behagelig føle-oplevelse.

 • Hvid imiteret sheep (vegansk)

  Det imiterede, veganske fårepels giver de blødeste overflader på et udvalg af vores læne- og gyngestole. Det noprede materiale er lavet i polyester, og kan nemt rengøres med en støvsuger, mens det beholder både et blødt look og en blød følelse.

Martindale

Martindale er en enhed, som beskriver slidstyrken på et stof. For at kunne klare almindeligt slid anbefales det, at almindelige hverdagsmøbler har martindale på mindst 15.000. Alle vores polstrede møbler har en martindale på imellem 40.000 og 100.000 "rubs". Derfor har vores tekstiler en særdeles stærk holdbarhed.

Bæredygtige tekstiler

Fra og med 2022 er alle vores stoffer øko Tex-100 certificeret og består af 100% genanvendt polyester med GRS-certificering.

Global Recycled Standard (GRS) er en international redjepartscertificering, der stiller krav til fabrikanter, leverandører og transportører angående genanvendt materialer og social- og miljømæssige praksisser.

Formålet med GRS er at øge brugen af ​genbrugsmaterialer i produkter og reducere/eliminere skader forårsaget af dets produktion.

GRS-certificering bliver givet til ethvert produkt, som består af minimun 20% genanvendt materiale. Hos Njordec benytter vi kun 100% genanvendte materialer.

 Læs mere om GRS her.

Øko tex 100 certificeret betyder, at hver komponent i tekstilproduktet, dvs. hver tråd, knap og andet tilbehør, er blevet testet for skadelige stoffer, og at produktet derfor er uskadelig for menneskers sundhed.

Læs mere om øko tex 100 certificering her. 

 • Materialer i høj hvalitet

  Alle materialer kommer i høj kvalitet, der giver møblerne en lang levetid. Find de materialer som passer bedst til din personlige indretning og til dit hjem. Gå på opdagelse i alle vores møbler og se, om du kan finde noget til dit hjem.

  Se alle møbler 
 • Hvordan skal det hele rengøres?

  Man kommer langt med almindeligt vand til rengøring af vores møbler. Pletter kan ofte fjernes med en våd klud uden sæbe. Læs mere om rengøring og vedligeholdelse ved at trykke på knappen nedenfor.

  Læs om rengøring og vedligeholdelse