Om Njordec

Njordec er et dansk møbelbrand, som i 2019 blev skabt ud fra en familiedrevet virksomhed med over 20 års erfaring i møbelbranchen. De mange års erfaring har gjort os i stand til at udvikle og forhandle in-house designede møbler i tæt samarbejde med leverandører over hele verden.

Njordec blev til efter mange års ønske om at kunne sælge vores helt egne møbler i eget navn.

Stifter / Brandansvarlig

Mit navn er Christian, og jeg er stifteren af Njordec. Min helt store passion her i livet er møbler og at drive forretning.

Jeg brænder for at udvikle nye spændene møbeldesigns, som kan hjælpe folk med at skabe den helt rigtige indretning i deres hjem. 

Derudover er jeg opsat på at skabe et brand med et koncept, der giver mest værdi for pengene. Det betyder for mig at kvalitet, design og den samlede oplevelse skal være helt i top, uden at du som kunde bliver pålagt unødvendige omkostninger. 

Jeg håber også at kunne give dig en exceptionel oplevelse og møbler, som du vil blive glad for i rigtig lang tid.

Møbler til en personlig indretning

Med et møbel fra Njordec kan du forvente flotte detaljer, samt en lang levetid for møblet takket være stærke materialer og et tidsløst design.

Vores kunder har personlig smag, og det er vores drøm at indfri deres indretningsdrømme. Vores møbler er alle en blanding af det minimalistiske skulpturelle. De passer derfor perfekt ind i de fleste nordiske hjem, hvor de både vil give noget kant, men også sikre et tidsvarende design i høj kvalitet.

Derfor kan vi stolt tilbyde de flotte og anderledes møbler, som du finder i vores møbelsortiment.

Webshop ansvarlig

Mit navn er Jacob, og til dagligt står jeg for at drive webshoppen og det meste af det, som hører til det område. Det indebære at forny og opdatere siden, fuldføre jeres ordre og svare på spørgsmål. Men Njordec er en lille virksomhed, og vi hjælper derfor hinanden med mange opgaver.

‎Som baggrund har jeg en cand.mag. fra Aarhus Universitet og har været en del af teamet siden januar 2022.

Jeg er især drevet af at give den gode online oplevelse og at hjælpe besøgende med at finde de rigtige møbler til den personlige boligindretning.

Njordec samabrejder med organisationen One Tree Planted, der arbejder for at genskabe skove verden over, blandt andet i Danmark. For hver køb, der bliver foretaget hos Njordec, betaler vi for at plante et træ. Dvs. når du handler hos os, hjælper du os med at genskabe verdens skove. Tusind tak for det!

Designermøbler med fornuft

Vores forretningsprincip har altid omhandlet effektivitet, ærlighed og den gode oplevelse. Vi bestræber os efter at kunne overgå det forventede og skabe høj tilfredshed for alle parter. Dette opnår vi ved at kombinere vores kosteffektive model for udvikling af møbler med et netværk af professionelle og erfarne producenter. Tilsammen giver det os muligheden for at levere nogle helt unikke og eksklusive møbler, som vi mener kan bringe langt højere værdi til dig og dit hjem, end hvad prismærket afspejler.

Designer

Mit navn er Monika og til daglig læser jeg til møbeldesigner på VIA University. Jeg har en stor passion for at designe møbler, og udfolde min kreativitet med nye, spændende og anderledes ideer. Når jeg designer, er det med et ønsket om at lave designs som har sin berettigelse i verden, med langtidsholdbare løsninger, tidløse designs, som kan give liv, glæde og leve gennem generationer.

Mine designs er præget af klassiske elementer, med en hang til noget skævt, anderledes og eksperimenterende, som udtrykker sig forskelligt i hvert design. Nogle mener funktion kommer før æstetik og omvendt, jeg mener det går hånd i hånd, for at kunne skabe et godt design. Funktionerne kan ikke leve uden en god æstetik, og æstetikken har svært ved at berettige sig i møbelverdenen uden nogle gode funktioner.

Godt design = god kvalitet med en god historie, og en lang levetid, med omtanke for vores jord.

 

 

Njordec er et lille fællesskab af passionerede medarbejdere, som brænder for at udvikle designermøbler til konkurrencedygtige priser.

Spørgsmål? - Så kontakt os

Mangler du informationer om et møbel, eller vil du vide mere, kan du kontakte os via kontakt siden, via chatten eller skrive til os på mailen customerservice@njordec.com. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.Vi ser frem til at give dig en god oplevelse!

Kontakt os her