Om Njordec

Design, familie og verden
Njordec er et dansk møbelbrand, som i 2019 blev skabt i en familiedrevet virksomhed med over 20 års erfaring i møbelbranchen. De mange års erfaring har gjort os i stand til at udvikle og forhandle in-house designede møbler i tæt samarbejde med leverandører over hele verden. Njordec blev til efter mange års ønske om at kunne sælge vores egne møbler i vores eget navn.
 
Møbler til en personlig indretning
Vores kunder har personlig smag, og det er vores drøm at indfri deres indretningsdrømme. Vores møbler er alle en blanding af det klassisk minimalistiske og design med kant og unikke detaljer. De passer derfor perfekt ind i de fleste hjem, hvor man både vil skille sig lidt ud, men også være sikret et tidløst møbel i høj kvalitet.
 
Designermøbler med fornuft
Med et møbel fra Njordec kan du forvente lækre materialer, samt en lang levetid for møblet takket være robuste materialevalg og et godt håndværk.
Vores forretningsprincip har altid omhandlet effektivitet, ærlighed og den gode oplevelse. Vi bestræber os altid efter at kunne overgå det forventede og skabe høj tilfredshed for alle parter. Dette opnår vi ved at kombinere vores kosteffektive model for udvikling af møbler med et netværk af professionelle og erfarne producenter.
Tilsammen giver det os muligheden for at levere nogle helt unikke og eksklusive møbler, som vi mener kan bringe langt højere værdi til dig og dit hjem, end hvad prismærket afspejler. Derfor kan vi stolt tilbyde de flotte og anderledes møbler, som du finder i vores møbelsortiment.
 Team Njordec
Kontakt os
Mangler du informationer om et møbel, eller vil du vide mere, kan du kontakte os via kontakt siden, chatten eller skrive til os på mailen customerservice@njordec.com. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.
Vi ser frem til at give dig en god oplevelse!
 
Bedste hilsner
Christian Dahl, brand manager ved Njordec logo - about us  
 
 
Njordec drives og ejes af Dahl limited ApS under CVR: 25594592.

Adresse: Njordec / dahl limited ApS, Dyrehaven 10, DK8653.