Njordecs deisgnere & designfilosofi

  • Møbler til en personlig indretning

Med et møbel fra Njordec kan du forvente flotte detaljer, samt en lang levetid for møblet takket være stærke materialer og et tidsløst design.

Vores kunder har en helt personlig stil som de ønsker at få udtrykt i deres hjem, og det er vores drøm at indfri denne indretningsdrøm. Vores møbler er alle en blanding af det minimalistiske og skulpturelle. De passer derfor perfekt ind i de fleste nordiske hjem, hvor de både vil give noget kant, men også sikre et tidssvarende design i høj kvalitet.

For os symboliserer naturen ro og harmoni, og det er netop de kvaliteter, som vi ønsker at inviterer ind i andres hjem!

Christina E. Kristensen

"Jeg stræber efter at skabe møbler der
påvirker brugerens sanser og hverdag positivt. Æstetik og design handler
nemlig om meget mere end at det skal se pænt ud, og derfor elsker jeg at
designe. 

Naturen og det den giver er en stor inspirationskilde for mig, og jeg håber at mine designs på den ene eller anden måde kan være med til at skabe ro i en travl hverdag, hvor funktionalitet er helt essentielt."

Christina har blandt andet designet Felt Serien for Njordec

Monika Bertelsen

"Til daglig læser jeg til møbeldesigner på VIA University. Jeg har en stor passion for at designe møbler, og udfolde min kreativitet med nye, spændende og anderledes ideer. Når jeg designer, er det med et ønsket om at lave designs som har sin berettigelse i verden, med langtidsholdbare løsninger, tidløse designs, som kan give liv, glæde og leve gennem generationer.

Mine designs er præget af klassiske elementer, med en hang til noget skævt, anderledes og eksperimenterende, som udtrykker sig forskelligt i hvert design. Nogle mener funktion kommer før æstetik og omvendt, jeg mener det går hånd i hånd, for at kunne skabe et godt design.

Godt design = god kvalitet med en god historie, og en lang levetid, med omtanke for vores jord."

Christian Dahl

"Min helt store passion her i livet er møbler
og at drive forretning.

Jeg brænder for at udvikle nye spændene møbeldesigns, som kan hjælpe folk med at skabe en helt rigtige indretning i deres hjem. 

Derudover er jeg opsat på at skabe et brand med et koncept, der giver mest værdi for pengene. Det betyder for mig at kvalitet, design og den samlede oplevelse skal være helt i top, uden at du som kunde bliver pålagt unødvendige omkostninger. 

Jeg håber også at kunne give dig en exceptionel oplevelse
og møbler, som du vil blive glad for i rigtig lang tid."

Vi planter træer sammen

Njordec samarbejder med
organisationen One Tree Planted, der arbejder for at genskabe skove verden over, blandt andet i Danmark.

For hver køb, der bliver foretaget hos Njordec, betaler vi for at plante et træ. Dvs. når du handler hos os, hjælper du os med at genskabe verdens skove.

Tusinde tak for at være en del af det!