Inspiration og nyheder

Læs og få inspiration til boligindretning, møbeldesign og stilarter.

Købsguide

her finder du vejledning til at foretage det rigtige køb. Læs hvad der er værd at overveje, når du skal købe dit næste møbel.

Læs her
Skænk i sort eg - designer skænk - Zolo skænk - lameller

New Nordic

Læs og få indsigt i den ny nordisk minimalistiske stilart og få inspiration til boligindretning. New Nordic indenfor møbeldesign og boligindretning har fokus på naturen, minimalisme, kontraster og lys. Lad denne nye trend inspirere dig til at få et varmt og stilfuldt hjem.

Læs her

Træmøbler

Inspiration til valg af træmøbler. Læs om eg, ask og valnød og bliv skarpere på deres kvaliteter. Er du i tvivl om hvilke træmøbler, du skal have? Få inspiration her.

Læs her

Rengøring og veligholdelse af Njordec-møbler

Her finder du en guide til den nemme rengøring af Njordec's møbler. Og du finder en vejledning til, hvordan du kan sikre, at dit Njordec møbel kommer til at give dig og dit hjem glæde i mange år.

Læs her

Guide til materialer

Her kan du læse om materialerne, som vi benytter hos Njordec til at lave kvalitetsmøbler. Læs om træsorter, stoffer og mere.

Læs her

Ofte stillede spørgsmål

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet. På denne side kan du finde svar på de spørgsmål, som vi får mest.

Læs her