Shipping policy


Hos Njordec leverer vi altid din ordre kvit og frit til kantsten.

Det vil sige, at fragtmanden leverer så tæt på din hoveddør, som hans køretøj tillader, men at han ikke er forpligtiget til at hjælpe med indbæring.

(Dog leveres der ikke frit til ikke brofaste øer og med forudsættelse for fremkommelighed med varebil.)

Du kan tilkøbe indbæring og et bestemt leveringstidspunkt ved check ud.

Efter ordreafgivelse vil vi bekræfte din ordre. Såfremt at vi har lagerbeholdning til at fuldføre din bestilling, vil vi levere din ordre til kantsten inden for 2-7 hverdage. 

Leverings procedure 4 trin

Såfremt varen ikke er på lager, og en forventet leveringsdato er tydeligt varslet inden købet, så vil vi behandle din ordre som restordre og anerkende din betaling som en forudbetaling.

Efter køb får du besked om leveringstidspunktet. Du vil hurtigst muligt modtage en e-mail med en specifik dag og tidsrum for levering. Hvis tidspunktet ikke er passende for dig, kan du anmode fragtudbyderen om et senere leveringstidspunkt. Senest 24 timer inden planlagt levering vil du også blive kontaktet på SMS med det planlagte leveringstidspunkt. Derudover vil chaufføren ringe til dig indenfor en time før, han/hun ankommer til din adresse.

Ved modtagelse skal du som det første inspicere varerne og sikre, at der ikke er tydelige tegn på fragtskader, inden du underskriver og bryder emballage. Er der tydelige tegn på fragtskade, skal du enten afvise modtagelsen eller kontakte Njordec på mail. Via mail vedhæfter du billeder af en evt. skade. Det er vigtigt, at hvis der er skader på emballagen, at du får taget billeder af det, da det kan bevise uhensigtsmæssige leveringsforhold.

Kontakt os gerne på customerservice@njordec.com, hvis du har spørgsmål eller har brug for assistance med en beskadiget levering.