Refund policy


Komfortgaranti: 

Har du har købt et polstret møbel hos os, så tager vi det retur kvit og frit, hvis ikke siddemøblet lever op til dine forventinger. Det kræver kun at møblet er i samme tilstand som ved modtagelsen. Du skal blot pakke møblet ind i den originale emballage efter bedste evne og henvende dig til os med ønsket om at returnere, så informerer vi dig om hvornår du kan forvente at få afhentet varen. Processen vil oftest tilsvare måden som møblet blev leveret på i første omgang. Kort sagt, vi opkræver ikke noget beløb for returnering af polstrede siddemøbler. 

Returnering:

Hos Njordec har vi en 30-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 30 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om retur. Herudeover er der 2 års reklamationsret på alle produkter. 
 
For at være berettiget til returnering skal dit møbel/vare være i samme stand, som du modtog den - ubrugt, ubeskadiget, med tilbehør og gerne i originalemballagen. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset med reference til dit ordrenummer. 

Såfremt anden aftale ikke er indgået, er du som køber ansvarlig for omkostningerne for returnering. Typisk koster en returnering af møbler ca. 450kr., men dette afhænger af postnummeret og størrelsen af den købte vare samt hvor returneringen sker fra. Beløbet for returneringen bliver fratrukket i refunderingen. 
 
For at starte en returnering kan du kontakte os på customerservice@njordec.com. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en retur-forsendelsesetiket samt instruktioner om, hvordan og hvorledes du skal forholde dig til returneringen af netop din ordre. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om retur, accepteres ikke. 
Alternativt kan du udfylde denne formular og sende til os via mail eller post: Standardreturformular
 
Du kan altid kontakte os for ethvert retur relateret spørgsmål på customerservice@njordec.com
 

Skader og problemer:

Undersøg din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt. Hvis du kan se ved modtagelse, at emballagen har buler eller huller, så kan møblet have lidt overlast under fragten. I det tilfælde kan du enten vælge ikke at modtage møblet, eller så modtager du møblet og får taget billeder af den ødelagte emballage. Hvis der viser sig at være problemer eller skader, så henvend dig til customerservice@njordec.com, og vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt. Vedhæft gerne billeder i din e-mail hvis møblet og/eller emballagen har været beskadiget. Hvis der er en skade på møblet, kan du forvente en refundering eller et nyt møbel.
 

Undtagelser / ikke-returnerbare varer :

Visse typer varer kan ikke returneres, såsom outlet eller 2. sorterings varer, der er købt med fejl og mangler, som tydeligt er blevet gjort opmærksomt på inden handel. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring din specifikke vare. 
 

Udvekslinger:

Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returret er accepteret, foretager du et separat køb af den nye vare.
 

Refundering:

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om refunderingen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk det kan tage flere dage for bank eller kreditkortselskab at behandle og bogføre refunderingen.